Hoe werken gebruikerslicenties?

< Terug

Unieke gebruikersaanmeldingen worden bijgehouden terwijl elke gebruiker zich aanmeldt gedurende de looptijd van het jaarabonnement. U moet zich abonneren op voldoende gebruikerslicenties om unieke aanmeldingen tijdens uw abonnementsperiode te dekken. Terwijl gebruikers inloggen, wordt elke login bijgehouden en voorzien van een datumstempel. Gebruikte licenties kunnen worden bekeken onder Instellingen -> Licentie in het serverbeheerpaneel. Het licentiegebruik wordt weergegeven voor de afgelopen 30, 90, 180 en 365 dagen. Opmerking – het aantal of de gebruikte gebruikerslicenties wordt pas weergegeven na dag 1 van de eerste installatie of upgrade. Het handmatig bewerken van het gebruikersaanmeldingslicentiebestand is een schending van de licentieovereenkomst en maakt de berekening van de gebruikte licenties ongeldig. Proeflicenties verlopen over 15 dagen. Na 15 dagen, indien niet verlengd of geabonneerd, wordt de MyWorkDrive-functionaliteit teruggebracht tot 3 gebruikers en andere beperkte functionaliteiten totdat een permanente licentie of abonnement actief is. Als uw server licentieproblemen meldt, alstublieft check het volgende artikel om ervoor te zorgen dat de MyWorkDrive-service actief is en verbinding kan maken met onze licentieservice om het gebruik te rapporteren.