MyWorkDrive installeren op een domeincontroller

< Terug

MyWorkDrive-ondersteuning raadt af om de MyWorkDrive-server te installeren en uit te voeren op een Windows Active Directory-domeincontroller. Gewoonlijk mag MyWorkDrive alleen worden geïnstalleerd op een stand-alone single server-domein of demo-omgeving als het op een domeincontroller is geïnstalleerd.

Er zijn bekende incompatibiliteiten wanneer MyWorkDrive wordt uitgevoerd op een domeincontroller, behalve in omgevingen met één server:

Shares moeten zich op dezelfde server bevinden als de MyWorkDrive-server, aangezien het standaardgroepsbeleid lokale aanmeldingen op domeincontrollers voorkomt en problemen met bestandsvergrendeling veroorzaakt wanneer shares zich niet op dezelfde server als de MyWorkDrive-server in het netwerk bevinden.

Er kunnen machtigingsfouten optreden bij toegang tot shares op andere domeinlidservers.