Overzicht van SSO-instellingen

< Terug

MyWorkDrive ondersteunt SSO Logins via ADFS en SAML voor alle clients en functies in MyWorkDrive, inclusief de Cloud Web Connector.

Voordat je start:
Zorg ervoor dat de MyWorkDrive-server wordt vertrouwd voor delegatie volgens onze Delegatie artikel

Vereisten

• Zorg ervoor dat gebruikers een upn-achtervoegsel hebben toegepast voor de domeinnaam die overeenkomt met de aanmeldingsnaam van Azure AD, zodat ze zich met hun e-mailadres kunnen aanmelden bij uw MyWorkDrive-server (de meeste bedrijven synchroniseren hun Active Directory met dezelfde Azure AD-directory die ze gebruiken om in te loggen bij Office 365) .
  • Zorg ervoor dat de MyWorkDrive-server wordt vertrouwd voor delegatie volgens onze Delegatie artikel
  • Stel uw eigen openbare SSL-certificaat en hostnaam in die naar uw MyWorkDrive-server wijzen via poort 443 (SSL) Bekijk ondersteuningsartikel.

Als u een van de volgende als uw SSO gebruikt, klikt u op de link en volgt u de instructies in de bijbehorende handleiding.

ADFS

AzureAD

Okta

OneLogin

RSA SecurID-toegang

Kabbelend

Als uw SSO hierboven niet wordt vermeld, volgt u de instructies in onze handleiding voor handmatige installatie.

Handmatige SAML-installatie-instructies

MyWorkDrive biedt en accepteert MetaData-URL's om de installatie te vergemakkelijken. Enkele veelvoorkomende handmatige SAML-configuraties zijn PingFederate/PingOne, Shibboleth, RapidIdentity, Centrify, WS02, Bitium, RSA, IBM, Google, Salesforce.

Als je hulp nodig hebt bij het instellen van je SSO, dien een ondersteuningsverzoek in via onze helpdesk-portal.