MyWorkDrive-handleiding voor prestatie- en beschikbaarheidsbewaking

U bent hier:
< Terug

IIS-bewaking

MyWorkDrive draait als standaard IIS-websites en kan dienovereenkomstig worden gecontroleerd. De belangrijkste clientsite moet worden gecontroleerd op prestaties: Wanpath.WebClient-site in IIS.

Systeem-/procestellers

CPU%: u moet het algehele server- en CPU-gebruik voor uw IIS-werkproces controleren. U moet ervoor zorgen dat de waarde nooit langer dan 5 minuten hoger is dan 80%, omdat dit resulteert in trage reactietijden.

Geheugen: Het momenteel gebruikte en beschikbare geheugen voor het ISS Worker Process moet worden bewaakt. Zorg ervoor dat 50% van het geheugen beschikbaar is om het systeem gezond te houden.

IIS-prestatietellers

Webservice (bytes ontvangen/sec en bytes verzonden/sec): u moet het aantal ontvangen en verzonden bytes per seconde controleren. Het zal u helpen de mogelijke pieken in het webverkeer en overmatig gebruik te detecteren.

Webservice (huidige verbindingen): Er is geen specifieke normale waarde voor huidige verbindingen. U moet het specificeren met betrekking tot uw ervaring met MyWorkDrive en een basislijn bouwen.

App-pools

Monitor IIS App Pools om ervoor te zorgen dat:

WanPath.WcfService

WanPath.WebClient

WanPath.AdminDashboard

Diensten

Monitor Windows Services om ervoor te zorgen dat:

MyWorkDrive-service

MyWorkDrive Active Directory-service

World Wide Web Publishing-service

Argo Tunnel Agent (als Office 365-bewerking is ingeschakeld)

IIS-sites: poortbewaking

WanPath.WcfService – TCP-poort 8356

WanPath.WebClient – TCP-poort 8357 & 443 (ervan uitgaande dat uw server gebonden is aan uw eigen hostnaam en SSL-certificaat)

WanPath.AdminDashboard – TCP-poort 8358