Voor klanten die *.myworkdrive.net niet gebruiken als hun productie-URL voor MyWorkDrive-web, kunt u http omleiden naar https. Om deze taak te voltooien, moet u uw eigen SSL-certificaat van uw bedrijf hebben dat gebonden is aan de Webclient-site en de poorten 80 en 443 open hebben op uw firewall voor inkomend verkeer naar de MyWorkDrive-server. Dit zorgt ervoor dat gebruikers die alleen de hostnaam van uw openbare MWD-server in een browservenster typen, automatisch worden omgeleid van http naar https.

Opmerking: vanaf versie 4.1 van de MyWorkDrive-server bieden we nu het ingebouwde hulpprogramma om http om te leiden naar https. Zolang poort 80 en 443 beide zijn gebonden aan de WebClient-site in IIS, stelt u eenvoudig de optie in op "SSL vereisen" in het MWD-beheerderspaneel. Deze handmatige instructies zijn vanaf versie 4.1 niet meer nodig

Let op zoals de instructies aangeven: de https-omleiding zou alleen van toepassing moeten zijn op uw externe dns-hostnaam. MyWorkDrive gebruikt http op poort 8357 voor intern gebruik en voor communicatie via een beveiligde tunnel met Microsoft Office Online, dus een algemene regel van http naar https zal de Office 365-integratie verbreken.

Stappen

1. Zorg ervoor dat uw hostnaam gebonden is aan poort 80 en 443 op de Wanpath.WebClient-site.

2. Ga naar IIS-beheer, zoek en verkrijg de invoegtoepassing URL Rewrite:

3. Navigeer na het installeren van URL Rewrite naar de WanPath.WebClient-site in IIS en klik op URL Rewrite.

4. Klik in het rechterdeelvenster op "Regel(s) toevoegen..."

5. Volg de onderstaande afbeeldingen om de regel voor het herschrijven van URL's in te stellen, door "url-rewrite.fileshareaccess.com" te vervangen door uw hostnaam.

6. Klik op "Regel toepassen"