MyWorkDrive Server migreren naar een nieuwe machine

< Terug

Om te migreren naar een nieuwe MyWorkDrive-server door de onderstaande serverconfiguratieprocedure te volgen:

Stel een nieuwe MWD-server in - download en installeer onze nieuwste versie door in te loggen op de portal hier, Volg de Serverconfiguratie document. De nieuwe server zal maximaal 15 dagen in proefmodus draaien (zie opmerkingen over seriële #-migratie hieronder).

Als de MyWorkDrive-server bestanden rechtstreeks host (in plaats van naar netwerkshares te verwijzen), migreert u de gegevens naar de nieuwe server en maakt u dezelfde mappen, machtigingen en shares opnieuw. Upgrade de oude server naar dezelfde versie van MyWorkDrive als de nieuwe server (5.2 of hoger).

Gebruik de back-upoptie onder instellingen om een back-up te maken van de oude instellingen naar exportsettings.zip. Kies op de nieuwe server onder instelling voor importeren en importeer de oude serverinstellingen.

De nieuwe server zal nu live zijn met dezelfde shares en instellingen als de oude server. Bekijk de beheerderspagina om het delen van mappen en instellingen te controleren.

Migratie van cloudconnector:

Als u uw oude hostnaam van de cloudconnector (uwbedrijf.mijnwerkstation.net) wilt behouden, wijzigt u eenvoudig de naam op de oude server zodat uw hostnaam nu beschikbaar is op de nieuwe server onder instellingen – Cloud Connector. Bijvoorbeeld: acme.myworkdrive.net op de oude server wordt gewijzigd in acmeold.myworkdrive.net en de nieuwe server wordt vervolgens ingesteld op acme.myworkdrive.net Houd er rekening mee dat het tot 1 uur kan duren voordat de hostnaam is omgezet naar de nieuwe server via onze relais.

Serienummer migratie:

E-mailondersteuning om ons te laten weten dat u uw licentie naar een nieuwe server verplaatst. We zullen uw licentie instellen om een extra activering toe te staan. Zodra u een melding van ons ontvangt, voert u de licentiesleutel opnieuw in op de instellingenpagina van uw nieuwe serverbeheerderspaneel en uw licentie is dan actief op de nieuwe server. Laat het ons weten als je klaar bent en we zullen je oude server deactiveren.