Instellingen voor klantbranding

< Terug

Er zijn grofweg vijf elementen voor branding. Alle wijzigingen worden aangebracht in Admin.

1) Installatienaam, die is ingesteld bij Instellingen en verschijnt op het inlogscherm van de webclient.

2) Logo, dat onderaan Enterprise is ingesteld. Het logo verschijnt verschijnt op de inlogschermen voor alle klanten. Het logo verschijnt pas op installatieclients na de eerste succesvolle login.

3) Kleuren, die worden aangepast aan de onderkant van Enterprise. Kleurwisselingen worden alleen in de webclient gebruikt.

4) Links, die onderaan Enterprise worden geplaatst en in de webclient verschijnen.

5) Aangepaste berichten, die onderaan de onderneming worden ingesteld. De berichten over het verlopen van wachtwoorden en accountvergrendeling worden indien van toepassing op alle clients weergegeven. Ze worden gebruikt om de gebruiker specifieke aanwijzingen te geven over het oplossen van het probleem - bel een helpdesk, bezoek een helpportaal, wacht 15 minuten, enz.