Typische implementatienetwerkconfiguratiediagrammen

< Terug

Hier volgen enkele typische implementatiescenario's voor de MyWorkDrive-server in de bedrijfsnetwerktopologie. Raadpleeg de Handleiding voor serverconfiguratie voor specifieke installatievereisten en instructies.

Eenvoudig/Standaard

In het meest eenvoudige model wordt de MyWorkDrive-server op het LAN geïnstalleerd, naast uw Active Directory Server en File Server. In dit scenario hoeft u alleen de juiste poorten naar internet voor de server te openen.

Webtoepassingsproxy

MyWorkDrive kan worden geïnstalleerd achter een Web Application Proxy. Er zijn geen speciale vereisten voor MyWorkDrive in vergelijking met andere servers. Interne DNS moet correct zijn ingesteld en de juiste SSL-certificaten zijn geladen.

Cluster / Load Balance

My Work Drive kan worden geïnstalleerd in een cluster/load balance-omgeving. Zie de Clustering en taakverdeling MyWorkDrive-servers artikel voor meer informatie.

Noodherstel

MyWorkDrive werkt goed voor scenario's voor noodherstel in de cloud. Gewoonlijk wordt MyWorkDrive gekoppeld aan een gesynchroniseerde Active Directory en bestandsshares – alle recente of kritieke zijn afhankelijk van zakelijke behoeften, in stand-bymodus, zoals aangetoond in dit Azure-voorbeeld.

Klanten in Florida die zich voorbereiden op het orkaanseizoen en Canada die te maken hebben met sneeuwstormen in de winter, hebben dergelijke opstellingen klaar voor het geval hun lokale infrastructuur niet beschikbaar is.