Dankzij de cloudconnector kunnen de MyWorkDrive-servers van de klant worden bereikt vanaf internet zonder een lokaal SSL-certificaat te installeren, een hostnaam aan te maken of inkomende firewallpoorten te openen via Cloudflare's Argo-tunnelservice.

Deze zelfde relays worden ook gebruikt om Office 365-documentbewerking online mogelijk te maken via ons Microsoft Cloud Storage Provider-partnerschap. De cloudconnector of Office 365 Editing kan onafhankelijk worden ingeschakeld, maar ze gebruiken beide het Cloudflare Argo-tunnel reverse proxy-systeem.

Elke server maakt verbinding met onze back-end via de "Argo Tunnel"-service. Deze service moet actief zijn om connectiviteit voor eindgebruikers mogelijk te maken via onze relayservice. Onze service is ontworpen om de connectiviteit te bewaken, eventuele fouten te loggen en automatisch opnieuw verbinding te maken als dat nodig is, mocht de connectiviteit verloren gaan. Alle fouten worden vastgelegd onder C:\wanpath\wanpath.data\logs\cloudflared

Probleemoplossen

Stap 1: Zorg ervoor dat uw MWD-serverlicentie geldig en gelicentieerd is - voor deze functie is een licentie of actieve proefversie vereist - u kunt uw licentie bevestigen in Instellingen in het beheerdersdashboard. Zorg ervoor dat de "MyWorkDrive-service" wordt uitgevoerd in services.msc

Stap 2: Zorg ervoor dat de lokale site actief is door verbinding te maken met http://127.0.0.1:8357 Als er problemen zijn, controleer en herstart IIS-services indien nodig of voer "IISreset" uit vanaf de opdrachtregel. Als de site nog steeds niet opent na het uitvoeren van IISreset, open dan sites in IIS Manager, blader naar de Wanpath.webclient-site. Controleer of de site niet is gestart. Als dit niet het geval is, controleer dan de bindingen op de webclient-site. Zorg ervoor dat andere sites, zoals de standaardwebsite, conflicterende bindingen hebben. Meestal is dit poort 80. Verwijder poort 80 van de Web Client-site of van de standaardwebsite wordt daar niet gebruikt. Start vervolgens de WebClient-site. Dit zou het probleem moeten oplossen.

Stap 3: Zorg ervoor dat de Cloudflare "Argo tunnel agent"-service actief is - start of herstart indien nodig - dit start alleen als Office 365-bewerking of cloudconnector is ingeschakeld op het MWD-beheerpaneel

Stap 4: Bekijk de status van de cloudconnector op het beheerderspaneel - log in op het beheerderspaneel op http://127.0.0.1:8358 Klik op het tabblad Instellingen, klik onder Cloud web Connector op Vernieuwen - let op eventuele statuswijzigingen

Andere items om te beoordelen:

Als Office Online wordt weergegeven als up, maar Bewerken in Office Online niet beschikbaar is in de webclient en u DLP hebt ingeschakeld, controleert u of Office Online Bewerken is ingeschakeld op de shares. Als u DLP hebt ingeschakeld zonder Office Online, wordt die instelling uitgeschakeld wanneer Office Online is ingeschakeld. Zien Gedetailleerde machtigingsinstellingen op Shares voor meer informatie over het bijwerken van machtigingen voor delen.

Controleer het serversysteem en de toepassingslogboeken op fouten - controleer of er servers of services zijn afgesloten.

Controleer de instellingen van de LAN-interfacekaart op de server - zorg ervoor dat de slaapstand op de kaart is uitgeschakeld.

Controleer uw ISP-connectiviteit - controleer op eventuele storingen in uw regio

Controleer antivirussoftware - zorg ervoor dat antivirussoftware onze service niet blokkeert. Bekijk ons artikel over antivirusinstellingen.

Controleer en Firewalls en zorg ervoor dat uitgaande poorten Cloudflare Argo-tunnelcommunicatie niet blokkeren op poorten: 443, 7844

Test communicatie op poort 7844 uitgaand naar Cloudflare Argo-tunnelservice:

Start powershell op de MyWorkDrive-server en typ de volgende opdracht om de verbinding op TCP-poort 7844 te testen, een van de: Cloudflare IP's:

test-netconnection -computernaam 198.41.192.7 -poort 7844

De resultaten zouden terug moeten komen zoals hieronder met TcpTestSucceded:True:

Computernaam: 198.41.192.7
Extern adres: 198.41.192.7
Externe poort: 7844
InterfaceAlias: Lan
Bronadres: 10.10.200.20
TcpTest geslaagd: True

Als TcPTestSucceded false retourneert, blokkeert een firewall of antivirus de uitgaande TCP-poort 7844 van de MyWorkDrive-server en moet worden onderzocht.

Zie onze artikel over firewall-instellingen voor volledige details.

Open een supportticket

Stuur ons uw logbestanden: Klik in het MyWorkDrive-configuratiescherm op het bureaublad van de server op "Verzamelen" om ons uw systeemlogboeken te sturen. E-mail support@wanpath.com om het probleem te melden en uw apparaat-ID (van het configuratiescherm) en andere details over het probleem op te nemen.