DNS omleiden naar Intern wanneer clients zich in hetzelfde LAN bevinden als de MyWorkDrive-server

U bent hier:
< Terug

Voor klanten die hun eigen domeinnaam gebruiken, raden we aan om interne DNS te gebruiken om siteverkeer als lokaal te forceren. Dus intern zou share.yourcompany.com bijvoorbeeld moeten worden omgezet naar het interne IP-adres. Dit versnelt de interne toegang aanzienlijk en omzeilt eventuele firewallproblemen die NAT'ing terug naar zichzelf. Dit is standaard voor elke intern gehoste website, bijvoorbeeld Exchange Outlook Web Access.

Open DNS-manager op een DC in uw interne Windows-domein:

1. Maak een nieuwe Forward Lookup-zone aan.

2. Stel het type in op Primair (ook AD Integrated als je wilt).

3. Noem de zone “share.yourcompany.com”.

4. Beëindig de wizard en laat dynamische update uitgeschakeld.

5. Selecteer de zone en maak vervolgens een nieuw Host (A)-record met een lege naam.

6. Voer het privé IP-adres in.

Opmerking: dit heeft geen invloed op de naamomzetting voor andere bronnen hieronder

company.com, aangezien het systeem alleen autoriteit claimt voor share.company.com.