De versie van MyWorkDrive Server en Clients vinden

< Terug

In dit artikel wordt beschreven hoe u het versienummer van de MyWorkDrive Server-, Desktop- en Mobile-clients kunt vinden.

Server

U kunt de serverversie bekijken via het MyWorkDrive-configuratiescherm
of vanaf het inlogscherm van het beheerderspaneel of een webclient.

Windows Desktop-client

U kunt de clientversie bekijken vanuit het inlogscherm
Of klik in het menu Over met de rechtermuisknop op het pictogram in het systeemvak

osX Desktop-client

U kunt het inlogscherm bekijken door Over te selecteren op het MyWorkDrive-pictogram.

Mobiele klanten

U kunt de versie bekijken via het menu Instellingen