Licentiestatus onbekend, zonder licentie of licentie overschreden

U bent hier:
< Terug

Licentiestatus: Onbekend, niet in staat om uw licentie op te halen, systeem gedowngraded naar demonstratiemodus of DeviceId Leeg of Gebruiker ontvangt en fout dat licentie is overschreden terwijl er voldoende licenties beschikbaar zouden moeten zijn.

Controleer de "MyWorkDrive-service" in services.msc. Als de server net opnieuw is opgestart, probeer het dan over een paar minuten opnieuw, aangezien de MyWorkDrive-service is ingesteld om "Automatic Delayed Start" te starten, die pas 2 minuten nadat alle andere automatische services zijn gestart, wordt gestart. Dit is om time-outs op langzame servers te voorkomen.

Controleer of er geen firewalls onze licentieservice blokkeren - zie onze Artikel over firewall-instellingen.

Dit bericht kan ook kort worden weergegeven op een server net na het opnieuw opstarten - het zal binnen een paar minuten verdwijnen.

Oplossing: start of herstart de service handmatig, wacht tot de service start nadat de server opnieuw is opgestart.

Niet-gelicentieerd: Licentie kan niet-gelicentieerd worden door het herstellen van de MyWorkDrive-server vanaf een back-up of een momentopname van een virtuele machine.

Oplossing: voer de licentiesleutel handmatig opnieuw in op de MyWorkDrive-server onder Instellingen – Licentie, klik op Toepassen (hiermee wordt de licentie opnieuw geactiveerd).