Hoe werken zwevende licenties?

< Terug

MyWorkDrive houdt het aantal unieke gebruikersaanmeldingen bij. Uw abonnement moet voldoende gebruikers dekken om die unieke aanmeldingen bij MyWorkDrive gedurende de looptijd van uw abonnement te ondersteunen. Elke Active Directory-gebruikers-ID wordt geteld als een unieke login. Gedeelde gebruikers-ID's zijn niet toegestaan en schenden de licentieovereenkomst. Om te voorkomen dat wachtwoorden worden gedeeld, is elke gebruiker beperkt tot één gelijktijdige aanmelding bij elke MyWorkDrive-client: webbrowser, Mapped Drive en mobiel.

Proeflicenties verlopen over 30 dagen. Na 30 dagen, indien niet verlengd of geabonneerd, wordt de MyWorkDrive-functionaliteit teruggebracht tot de gratis versie voor 3 gebruikers met verminderde functionaliteiten (Office 365-bewerking, gebruik van ons myworkdrive.net-domein en bedrijfsfuncties zijn uitgeschakeld). Web File Access, Mapped Drive en Mobile met uw eigen hostnaam en SSL Certificaat blijven functioneren zonder ondersteuning.

Enterprise-abonnementen kunnen op verzoek worden aangepast om gebruik van dezelfde licentiesleutel op meerdere locaties of voor geclusterde installaties met een cumulatief aantal licenties op alle MyWorkDrive-servers mogelijk te maken.