Hoe kunnen we u vandaag helpen?

Het .NET-framework controleren dat op uw MyWorkDrive-server is geïnstalleerd

U bent hier:
< Terug

Als u een foutmelding krijgt over .NET Framework tijdens het gebruik van MyWorkDrive, kan het nodig zijn om de op uw MyWorkDrive-server geïnstalleerde .NET-versie te valideren.

Powershell

Voer vanuit een Elevated Powershell-sessie

>Get-ChildItem 'HKLM:\SOFTWARE\Microsoft\NET Framework Setup\NDP' -Recurse | Get-ItemProperty -Naam versie -EA 0 | Waar { $_.PSChildName -Match '^(?!S)\p{L}'} | Selecteer PSChildName, versie

Opdrachtregel

Dit levert een minder gemakkelijk leesbare lijst op, maar als u doorzoekt, krijgt u alle geïnstalleerde versies

Voer vanuit een Elevated Command-venster

>reg query "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Net Framework Setup\NDP" /s

Er zijn andere methoden, waaronder bladeren door DLL's en het register bewerken, aanvullende methoden worden in dit artikel vermeld

https://www.windowscentral.com/how-quickly-check-net-framework-version-windows-10