Vereisten voor MWD-serversoftware en bekende problemen

• Domain Joined Server met Windows 2012r2-2019 – Idealiter een frisse, schone, volledig gepatchte virtuele machine met Windows 2016 of 2019.
  • Internettoegang op de server waarop MyWorkDrive draait om de software te activeren en te initialiseren.
  • Server moet deel uitmaken van een Windows Active Directory-domein, lidserver (MyWorkDrive kan worden geïnstalleerd op een domeincontroller in omgevingen met één server met bekende beperkingen).
  • Indien niet rechtstreeks op de Windows-bestandsserver geïnstalleerd, moet de server waarop MyWorkDrive is geïnstalleerd zich op hetzelfde LAN bevinden als de Windows-bestandsserver voor de beste prestaties of in een ander subnet zoals een DMZ met firewall en snelle connectiviteit met bestandsservers en een domeincontroller voor authenticatie.
  • We bieden geen ondersteuning voor het installeren van MyWorkDrive op een server waarop Small Business Server, Microsoft Exchange, IIS of andere software met IIS .net-componenten wordt uitgevoerd.
  • Als u Internet Explorer op de Windows File Server als standaardbrowser gebruikt om MyWorkDrive te beheren, moet IE ESC zijn uitgeschakeld. Chrome-browser heeft de voorkeur.
  • MWD Server vereist internettoegang of uitgaande toegang tot MyWorkDrive-licentieservers op license.wanpath.net op poort 443
  • Een oud wachtwoord of oude machtigingen werken nog steeds nadat u deze gedurende 15 minuten in Active Directory hebt gewijzigd
  • Windows Search-integratie geoptimaliseerd voor maximaal 1-2 TB. Ondersteuning van derden voor dtsearch enterprise search beschikbaar voor zakelijke licentiehouders.
  • We ondersteunen het openen van Office-bestanden niet rechtstreeks op een domeincontroller (bestandsvergrendelingen worden niet correct afgehandeld).

Toegewezen Drive-client

• *.myworkdrive.net (met CloudFlare) heeft een maximale bestandsgrootte van 100 MB (directe verbinding met uw eigen domeinnaam en SSL-certificaat is vereist voor hogere snelheden en grotere bestanden).
  • Windows 7-10 en Mac OSX Sierra+ ondersteund.
  • Zoals bij elke oplossing voor externe toegang, moet u voorzichtig zijn bij het op afstand bewerken van bestanden via de toegewezen schijf en ervoor zorgen dat er voldoende bandbreedte is. Systeembeheerders kunnen de bestandsgrootte beperken in het beheerderspaneel.
  • We raden aan om de MyWorkDrive Mapped Drive-programmamap C:\Program Files (x86)\Wanpath uit te sluiten van antivirusscans.

Web Bestandsbeheer Browservereisten en -beperkingen

• IE 10+
  • Firefox 7+
  • Safari 4+
  • Chroom 4+
  • MAC - bewerk documenten alleen online (geen directe lokale bewerking)
  • Firefox ondersteunt het uploaden van mappen niet
  • Office 365 Business-account is vereist om Office-documenten online te bewerken (voor weergave is geen Office 365 Business-account vereist)
  • Edge-browser staat niet toe dat bestanden rechtstreeks naar de toegewezen schijf worden gedownload ( bekend probleem met Edge-browser)
  • Het delen van bestanden in OneDrive heeft een maximale bestandsgrootte van 50 MB bij het delen van bestanden naar OneDrive

WebDAV

• Als een Office-bestand wordt geopend via WebDAV, vergrendelt MWD de schrijftoegang tot het bestand
  • Geen ondersteuning voor twee-factor-authenticatie
  • WebDAV is langzamer dan MyWorkDrive Browser, Mapped Drive en Mobile Clients
  • In Windows en Mac ingebouwde WebDAV-clients worden niet aanbevolen
  • Voor beveiligde omgevingen raden we aan om WebDAV uit te schakelen

mobiel

• Bewerken is beschikbaar in Mobile Office-apps door "MyWorkDrive" toe te voegen als een plaats of op iPads in de browserclient
  • Bewerken is ook beschikbaar in iOS-bestanden door "MyWorkDrive" als locatie in te schakelen
  • Duo Push mislukt op iOS 11.3 of hoger als gebruiker overschakelt naar app om goed te keuren – work around hier.

Office Online en OneDrive

• Office Online heeft een maximum van 5 MB voor het online bewerken van Excel-bestanden (dit is een Microsoft-beperking, geen MyWorkDrive-beperking)
  • Extern delen vereist een gratis of betaald OneDrive-account
  • Office Online kan Word-document van 0 KB niet openen in O365 (gemaakt in mapper-client), bestanden moeten inhoud hebben