Tabblad Integraties

< Terug

Vanaf MyWorkDrive 6.4 hebben we een nieuw tabblad Integraties toegevoegd aan serverbeheer. Dit biedt een soort storefront en een gemakkelijk toegankelijk beheergebied voor configuratie van applicaties die kunnen worden geïntegreerd met MyWorkDrive.

Na het inschakelen/configureren van de gewenste service op het tabblad Instellingen of Enterprise, kunnen de geselecteerde optie, evenals andere mogelijke opties, worden bekeken/geconfigureerd op het tabblad Integraties.

Door de knop Instellingen toevoegen te selecteren, kunt u een nieuwe service configureren, maar dit moet worden gedaan via het tabblad Instellingen of Enterprise. Hierdoor kunnen beheerders configuraties bekijken/bewerken voor items die momenteel niet in gebruik zijn – om de geschiedenis te bekijken – of om lopende wijzigingen door te voeren.

Bij release zijn dit de beschikbare opties:

Omgekeerde proxy:

Online bewerkingsproviders:

Opslagaanbieders:

SSO-aanbieders:

2FA-aanbieders:

Zoekmachines:

Logboekproviders: