Gebruikers en groepen worden leeg weergegeven bij het maken of bewerken van gedeelde mappen

U bent hier:
< Terug

Na het upgraden van de MyWorkDrive-server kunnen gebruikers en groepen blanco lijken bij het maken of bewerken van shares.

Oplossing: Cache wissen in Chrome op de MWD-server - Selecteer in Chrome Extra, Meer hulpprogramma's, Browsegegevens wissen - Tijdbereik: altijd. Start de Chrome-browser opnieuw en ga naar de site van het serverbeheerpaneel.