Bestanden en mappen offline synchroniseren

< Terug

Overzicht synchroniseren

Synchronisatie is een complex probleem en een proces dat veel middelen nodig heeft. We hebben MyWorkDrive ontwikkeld met meerdere toegangsmethoden (Web, Mobiel, Mapped Drive) om de behoefte aan offline synchronisatie te verminderen. Als u offline synchronisatie moet instellen (meestal voor grotere en ontwerpbestanden), raden we u aan slechts een kleine subset van uw gedeelde mappen te synchroniseren en ervoor te zorgen dat u regelmatig back-ups maakt om te voorkomen dat gegevensverlies door onbedoeld overschrijven of verwijderen van bestanden wordt voorkomen. Elke leverancier heeft zijn eigen instellingen om te bepalen wanneer wijzigingen, nieuwe bestanden of verwijderingen automatisch of handmatig moeten worden gesynchroniseerd en om versies van bestandswijzigingen te behouden. Sommige klanten hebben succes gehad met het gebruik van onze Windows Mapped Drive-client om kopieën van hun bestanden van hun MyWorkDrive-server naar een lokale map te synchroniseren. We ondersteunen ook het downloaden van bestanden naar OneDrive via onze Web File Manager-client.

Bestanden en mappen synchroniseren voor offline toegang

We raden de volgende toepassingen aan voor het synchroniseren van bestanden en mappen voor offline toegang:

Altijd synchroniseren

GoodSync

FreeFileSync

Synchroniseren

Zodra u bent ingelogd, kunt u bestanden en mappen synchroniseren. Stel de mappen in die u wilt synchroniseren van de server naar uw lokale pc en plan indien gewenst gebeurtenissen of op tijd gebaseerde automatische updates.