Meerdere bestanden en mappen uploaden/downloaden met webclient

U bent hier:
< Terug

Houd er rekening mee dat slepen en neerzetten het uploaden en downloaden van meerdere bestanden en mappen mogelijk maakt bij gebruik van de browserclient. Chrome-browser wordt aanbevolen. Internet Explorer ondersteunt alleen meerdere bestanden, geen mappen slepen en neerzetten.

Voor download ondersteunen we ook het downloaden van bestanden of mappen als zip.