Gebruikers toestaan hun Active Directory-wachtwoord te wijzigen

U bent hier:
< Terug

MyWorkDrive bevat geen ingebouwde opties waarmee gebruikers wachtwoorden kunnen wijzigen. Bij gebruik van SAML/SSO is het wijzigen van wachtwoorden niet meer nodig aangezien de SAML provider de toegang beheert (bijvoorbeeld Azure AD).

Voor klanten die gebruikersnaam/wachtwoord gebruiken om in te loggen op MyWorkDrive: Houd er rekening mee dat er veel hulpprogramma's van derden zijn waarmee wachtwoorden kunnen worden gewijzigd met behulp van een webinterface.

Een optie is om de ingebouwde externe weboptie in Windows Server te gebruiken, zoals beschreven in het artikel hier: https://www.techrepublic.com/article/how-to-permit-remote-users-to-reset-their-passwords-using-remote-desktop-web-access-in-windows/