Ondersteuning voor Oracle Cloud Infrastructure (OCI)

< Terug

MyWorkDrive is compatibel met Oracle's Cloud Infrastructure (OCI).

Active Directory

OCI biedt geen gehoste Active Directory-oplossing, dus er zou een AD-omgeving moeten worden opgestart als die nog niet bestaat. Oracle geeft instructies hier voor dat proces.

MyWorkDrive

MyWorkDrive wordt geïnstalleerd op een instance in uw OCI-omgeving. Het configureren van een instance in Oracle is zeer goed gedocumenteerd door Oracle. Hun documentatie is beschikbaar hier.

Bestandsshares

Oracle biedt Bestandssystemen die kan worden geconfigureerd om aan een exemplaar te worden gekoppeld. Eenmaal aan de MyWorkDrive-instantie gekoppeld, kunnen ze als shares worden geconfigureerd en via MyWorkDrive worden gebruikt.
Bestandsshares kunnen ook op een VM worden geïmplementeerd met behulp van traditionele Windows-bestandsshares.

SSO/SAML

Let op: van Oracle eSSO kan ook worden gebruikt als Single Sign-On Provider voor MyWorkDrive. Het maakt gebruik van SAML die MyWorkDrive ook ondersteunt.