Alleen Office-integratie

< Terug

MyWorkDrive 6.1.1 Server of hoger Vereist:

MyWorkDrive Server 6.1 of hoger ondersteunt het bewerken van Office-bestanden op basis van open source Alleen kantoor*. Met deze optie hebben klanten de mogelijkheid om hun eigen Only Office Doc's Server te draaien die dezelfde functionaliteit biedt als Office Online tegen lagere kosten, zonder dat er Office 365-licenties nodig zijn.

Met Only Office hebben MyWorkDrive-gebruikers de mogelijkheid om documenten, spreadsheets en presentaties die zijn opgeslagen op Windows File Shares rechtstreeks vanuit de browser te maken, bewerken en eraan samen te werken.

• Populaire formaten die worden ondersteund: docx, xlsx, pptx, odt, ods, odp, doc, xls, ppt, pdf, txt, rtf, html, epub, csv.
  • Volledig compatibel met OOXML-formaten.
  • Ondersteunt co-editing.

Licenties

De MyWorkDrive-integratie maakt gebruik van de Only Office Developer Edition die API-integratie van derden ondersteunt. Begin met een Only Office Developer Edition-server instellen. De klant moet een licentie hebben voor de Alleen Office Developer Edition (gratis proefversies beschikbaar) voor productiegebruik met volledige ondersteuning voor integratie met MyWorkDrive. Klanten kunnen ook gebruikmaken van de Only Office Community Edition (limiet van 20 gebruikers).

MyWorkDrive-configuratie

Om uw MyWorkDrive-server te integreren met Only Office online bewerken, wijst u gewoon naar uw Only Office Server beveiligde web-URL. Dit maakt webgebaseerde functionaliteit voor het bewerken en co-editen van kantoorbestanden mogelijk.

*MyWorkDrive is niet gelieerd, geassocieerd, geautoriseerd, goedgekeurd door of op enigerlei wijze officieel verbonden met een ander bedrijf, agentschap of overheidsinstantie. Alle product- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken™ of geregistreerde® handelsmerken van hun respectievelijke houders. Het gebruik ervan impliceert geen enkele band met of goedkeuring door hen.