Azure AD-toepassingsproxy

< Terug

Onze MyWorkDrive File Remote Access Server-webportal kan eenvoudig worden geïntegreerd met: Azure AD-toepassingsproxy service om automatisch een beveiligd webadres te bieden zonder de MyWorkDrive-server bloot te stellen aan internet of beveiligingsapparatuur te leveren. Naast het beschermen van de MyWorkDrive Server tegen directe aanvallen van openbare toegang, kunnen klanten optioneel inschakelen: Pre-authenticatie van Azure AD-toepassingsproxy en gebruik maken van voorwaardelijke toegang. Met Voorwaardelijke toegang, kunt u beperkingen definiëren op hoe gebruikers toegang krijgen tot MyWorkDrive - bijvoorbeeld - vereisen dat hun apparaat onder beheer is. U kunt ook beleidsregels maken die aanmeldingen beperken op basis van locatie, sterkte van verificatie en gebruikersrisicoprofiel.

MyWorkDrive-integratie

MyWorkDrive kan eenvoudig worden geïntegreerd in Azure AD-toepassingsproxy: verwijs eenvoudig uw Azure AD-toepassingsproxy-connectors naar de interne URL van de MyWorkDrive-server. De interne URL kan hetzelfde zijn als de externe URL (in dit geval moet u een overeenkomend SSL-certificaat installeren), bijvoorbeeld: https://share.yourcompany.com. Deze URL moet worden omgezet naar het interne IP-adres van uw MyWorkDrive-server op het LAN en de Azure AD-toepassingsproxy-CNAME van internet. Microsoft biedt aanvullende details in hun planningsartikel hier en in hun publicatiestappen voor het toevoegen van een on-premises toepassing voor externe toegang via toepassingsproxy in Azure Active Directory hier.

Pre-authenticatie van MyWorkDrive-client

De MyWorkDrive-webbrowser en Windows Mapped Drive-clientversie 6.0 ondersteunen Azure AD-toepassingsproxy-pre-authenticatie. Met pre-authenticatie kunnen clients geen verbinding maken met de MyWorkDrive-server-URL totdat ze zijn geverifieerd door Azure AD. Zodra clients zijn geverifieerd door Azure AD en een beleid voor voorwaardelijke toegang hebben doorstaan, kunnen ze doorgaan met inloggen (meestal met behulp van) Azure AD SAML). Ondersteuning voor mobiele en Mac Mapped Drive voor pre-authenticatie is beschikbaar in het eerste kwartaal van 2021.