Algemene WebDAV-instellingen

< Terug

MyWorkDrive staat optioneel WebDAV-verbindingen toe en is compatibel met de meeste WebDAV-compatibele softwareproducten, ervan uitgaande dat ze de WebDAV-protocolstandaarden volgen (MyWorkDrive publiceert ook onze eigen mobiele en desktop-apps, dus de netwerkbeheerder wil mogelijk WebDAV uitschakelen in het MWD-beheerpaneel).

WebDAV is niet vereist voor MyWorkDrive-clients.

Met WebDAV kunt u optioneel MyWorkDrive verbinden met andere softwareoplossingen, waaronder PDF Expert, Numbers, WinSCP en vele andere.

Om verbinding te maken met uw MyWorkDrive-server via WebDAV, zijn de algemene instellingen voor alle programma's de URL/het adres. voer het adres in dat is opgegeven voor uw MyWorkDrive-webconnector toen u zich aanmeldde (meestal https://uwbedrijf.myworkdrive.net/dav) of uw eigen adres site als u door uzelf wordt gehost en uw eigen domeinnaam en SSL-certificaat gebruikt, bijvoorbeeld: https://share.yourcompany.com/dav

Als u wilt mappen naar een specifieke share in plaats van naar de hoofdmap van uw WebDAV-site, voegt u de sharenaam toe die u hebt gemaakt na /dav, bijvoorbeeld: /dav/shared

Klik op Verbinden met uw inloggegevens. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in die u gebruikt om in te loggen op uw Windows-domein.