Uw MyWorkDrive-server publiceren op internet

< Terug

De MyWorkDrive-serversoftware host een webclient en API voor installatieclients om toegang te krijgen tot MyWorkDrive. In de meeste gevallen wordt dat bereikt door de server op internet te publiceren

MyWorkDrive kan worden gebruikt op particuliere netwerken met interne DNS en achter restricties zoals VPN of Conditional Access Policies/compatibele apparaten

Er zijn drie algemene opties om MyWorkDrive beschikbaar te maken.

Er zijn een paar diagrammen die de opties hier demonstreren:
https://www.myworkdrive.com/support/typical-deployment-network-configuration-diagrams/

Cloud Web-connector

De meeste klanten geven de voorkeur aan en waarderen het extra gemak, de beveiliging en de prestaties die de Cloud Web Connector (ingebouwde reverse proxy) biedt. De Cloud Web Connector vereist dat er geen inkomende poorten beschikbaar zijn op uw MyWorkDrive-server. Het vereist poort 7844 uitgaand naar Cloudflare. Meer informatie over Cloudflare hier.
De Cloud Web Connector ondersteunt alle functies van MyWorkDrive, inclusief SSO, Client Access, Office Editing, etc.

*In eerdere versies van MyWorkDrive zijn er limieten voor de bestandsgrootte verbonden aan het gebruik van de Cloud Web Connector, in versie 6.4 zijn er geen limieten meer.

Als je in eerste instantie voor Cloudflare kiest om de installatie gemakkelijk te krijgen, kun je later op elk moment overschakelen naar een directe verbinding of je eigen proxy.

Directe verbinding

Als alternatief kan een directe verbinding worden geconfigureerd op uw MyWorkDrive-server. Hierdoor kunt u uw eigen hostnaam gebruiken voor toegang.

Proxy / Omgekeerde proxy

Een ander veelgebruikt alternatief is om uw eigen proxy/reverse proxy in te stellen. De openbare toegang via de MyWorkDrive Web Client en MyWorkDrive Desktop Client is een IIS-website. Zolang u geen compressie inschakelt, kunt u elke proxy/reverse proxy instellen. Enkele opties zijn: