Mobiel bewerken van PDF Expert met MyWorkDrive

< Terug

Mobiel bewerken van PDF Expert met MyWorkDrive

MyWorkDrive biedt een optie om bestanden te openen en te bekijken met behulp van onze WebDAV-interface die kan worden gebruikt om Adobe PDF-bestanden op mobiele apparaten te bewerken met PDF-expert. Blader door bestanden en mappen, bewerk, bewaar, bewaar als en e-mail Adobe PDF-bestanden rechtstreeks naar uw interne bestandsshares via uw MyWorkDrive-server.

Om MyWorkDrive aan PDF Expert toe te voegen, klikt u op Instellingen, Netwerk, Account toevoegen en kiest u WebDAV. Voer vervolgens uw MyWorkDrive-server-URL in, bijvoorbeeld https://share.uwdomein.com met gebruikersnaam en wachtwoord.

Bestand kan ter plekke worden bewerkt, als nieuwe bestanden worden opgeslagen en rechtstreeks vanuit PDF Expert worden gemaild.

Bekijk de video van 1 minuut nu om te zien hoe u MyWorkDrive aan PDF Expert kunt toevoegen.

PDF Expert Link & Info