Installatie- en evaluatiehandleiding voor MyWorkDrive Cloud Virtual Machine

U bent hier:
< Terug

Overzicht

Het Virtual Machine-image van de MyWorkDrive-server in Azure en AWS is een geweldige manier voor bedrijven om de MyWorkDrive-service te evalueren of om hun bestandsservers permanent in de cloud te laten draaien. Met de image van de virtuele MyWorkDrive-machine wordt een server gemaakt die kan worden toegevoegd aan een bestaand Windows Active Directory-domein of er een kan worden gemaakt, en een voorbeelddemobestandsshare kan worden gemaakt als onderdeel van de eerste installatie. Alle aanmeldingen worden beheerd in Windows Active Directory. Er worden automatisch een openbare website-URL en demonstratieshare gemaakt, zodat u direct kunt beginnen met testen.

Na de eerste installatie en herstart is een volledig functionele zelfstandige MyWorkDrive Cloud File Server met een voorbeeldbestandsshare en website-URL klaar om getest te worden.

Server Extern bureaublad en beheerdersaanmelding

Log in op de server met dezelfde gebruikersnaam/wachtwoord-combinatie die u gebruikte toen u uw server implementeerde of voor AWS verzamel Windows-inloggegevens voor beheerder met behulp van de EC2-console met uw sleutelpaar.

Dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord worden gebruikt om in te loggen op het MyWorkDrive Admin Panel (snelkoppeling op het bureaublad):

Aangezien Active Directory wordt gebruikt, zijn er geen afzonderlijke logins op het systeem. Het serverbeheerderspaneel wordt weergegeven in een browser. Alle MyWorkDrive-instellingen en -functies voor eindgebruikers worden hier beheerd: bestandsshares, Office 365-integratie, zoeken, logboeken en rapporten, enz.

Inloggen webclient

Kort na de installatie zou u uw website-login per e-mail moeten hebben ontvangen. Log met een browser (aanbevolen door Chrome) in op de website-URL van uw bedrijf, bijvoorbeeld https://yourcompany.myworkdrive.net met de gebruikersnaam/het wachtwoord dat u kiest bij het instellen van de server.

Klik op Demo Share begin met testen:

Upload/download bestanden – upload een voorbeeld van kantoor-, foto- en pdf-bestanden met behulp van de menubalk of sleep bestanden en mappen om ze te uploaden

Documenten online bekijken – Upload een kantoordocument en dubbelklik om het online te openen. Log in op Office 365 en bewerk het online. Merk op dat alle bestanden op uw MyWorkDrive-server blijven staan en automatisch worden opgeslagen.

Documenten delen - Intern delen - maak een link om te e-mailen en extern te delen met OneDrive

Nieuwe bestanden/mappen maken

Testen van mobiele clients

Download onze mobiele client, log in op uw website-url en download en bekijk bestanden/mappen.

In kaart gebrachte schijftests

Download onze mapped drive-client, log in op uw website-url en download en bekijk bestanden/mappen.

Volgende stappen

Bekijk de Volledige serverconfiguratiehandleiding om door te gaan met het testen van uw MyWorkDrive virtuele machine of download de volledige proefversie van de server om on-premise te installeren in uw bestaande Active Directory-infrastructuur.

Maak verbinding met Azure-bestandsshares of NetApp-bestandsshares.

Aanvullende bronnen:

Active Directory-gebruikers en -groepen beheren

Extra gedeelde Windows-mappen toevoegen en voeg ze toe aan MyWorkDrive Server Shares

Voeg je eigen domeinnaam toe en test onze in kaart gebrachte stations en mobiele clients.

Azure Backup implementeren om uw gegevens te beschermen