Gids voor servergrootte

< Terug

Maattabel voor MyWorkDrive-servers

De MyWorkDrive-server kan een groot aantal dagelijks actieve gebruikers ondersteunen, mogelijk in de duizenden, in organisaties met 10.000 gebruikers of meer. De daadwerkelijke prestaties die u behaalt, zijn afhankelijk van een aantal factoren in uw specifieke omgeving.

Onze algemene richtlijn is dat een server van redelijk formaat (fysiek of VM) met 4 cores, 2,4GHz en 8GB RAM 250 gelijktijdige gebruikers moet kunnen bedienen die werken met een gemiddeld aantal en grootte van documenten.

Houd er rekening mee dat MyWorkDrive geen synchronisatietoepassing is. Uw bestanden worden niet ergens in de cloud gedeeld, ze worden rechtstreeks gedeeld vanaf hun oorspronkelijke locatie op UW netwerk op UW servers. De prestaties van uw MyWorkDrive-installatie zijn sterk afhankelijk van uw netwerkinfrastructuur.

Enkele variabelen om te overwegen:

De prestaties van de server of VM waarop u installeert.

De prestaties van het schijfsubsysteem waarop uw shares worden gehost.

De prestaties van de interconnect tussen uw MWD-server en shares

Uw internetverbinding

Daarnaast moet u rekening houden met uw personeelsbestand.

Hoeveel bestanden zijn de opening?

Hoe groot zijn de bestanden die ze openen?

Gebruiken ze de webclient, Map Drive Client (desktop) of mobiel?

Welk percentage van uw personeel gebruikt MyWorkDrive op een bepaald moment?

Uw omgeving

MyWorkDrive werkt het beste wanneer het wordt geïnstalleerd als een zelfstandige toepassing op een virtuele machine met een lokale verbinding met de bestandsserver en gedeelde mappen. De server (vm) waarop u installeert, moet minimaal 2 kernen van 2,4 GHz en 4 GB RAM hebben.

Het verbinden van uw aandelen via langzaam koper, een VPN of iets dergelijks zal de prestaties aanzienlijk beïnvloeden. Virusscanners en andere toepassingen die op de MyWorkDrive-server worden uitgevoerd, zullen ook de prestaties verminderen (en moeten worden uitgeschakeld.)

De prestaties van uw shares zijn ook van invloed op de grootte van uw MyWorkDrive-server. Als uw shares traag zijn vanwege een trage SAN, trage backbone of lage spilsnelheden op direct connect-opslag, kan uw server niet zoveel clients bedienen.

We raden u aan om de verbinding van de MyWorkDrive-server met uw shares te testen met behulp van een hulpprogramma zoals het hulpprogramma Diskspd van Microsoft

https://github.com/Microsoft/diskspd/releases/latest/download/DiskSpd.zip

Gebruikmakend van de opdrachtregelargumenten -c10M -d5 -r -w40 -t4 -o32 -b4k -Sh –L c:\testfile.dat in een opdrachtvenster als beheerder, zou u metingen moeten verkrijgen voor

I/O's lezen
Lees MiB/s
Schrijf I/O's
Schrijf MiB/s

Van uw MyWorkDrive-server naar de shares waar de gegevens zich bevinden.

Hier is een tabel met acceptabele bereiken voor elk van deze metingen

I/O's lezen Lees MiB/s Schrijf I/O's Schrijf MiB/s Server verwerkt schatting
Laag 10000 45.0 8000 30.0 100
Gemiddeld 15000 100.0 10,500 60.0 150
Excellent 20000 150.00 12,500 90.0 200

Evenzo, als uw internetverbinding traag is of de verbindingen van de externe gebruikers traag zijn, zal uw server meer tijd besteden aan het verwerken van minder verzoeken. Onze belastingtesten zijn uitgevoerd met minimaal 25 Mpbs-verbindingen. 50 Mbps of meer wordt aanbevolen. Voor organisaties van 250 of meer moet een verbinding van 100 Mbps als het minimum worden beschouwd

Uw personeel

We verwachten dat de gemiddelde gebruiker 20 of minder kleine bestanden per dag opent, en 6 of minder grote bestanden per dag. Het gemiddelde kantoordocument is minder dan 100.000. Grote bestanden beoordelen we op 10mb of meer. We hebben onze tests uitgevoerd met behulp van deze cijfers. Als uw gebruikers een groter aantal bestanden gebruiken of met grotere bestanden werken, heeft u meer servercapaciteit nodig.

We bieden een verscheidenheid aan opdrachtgevers. De meest efficiënte is de Web Client. De Map Drive (desktop)-clients zijn minder efficiënt, met name bij het werken met bestanden die groter zijn dan 10 MB. Als uw gebruikers de Map Drive-client intensief zullen gebruiken, is extra servercapaciteit vereist.

Interactieve maattabel

Een interactieve handleiding voor servergrootte is beschikbaar in Microsoft Excel (Schatting van MyWorkDrive-servergrootte) zodat u uw eigen cijfers kunt invoeren en uw eigen projecties kunt maken. We hebben onze schatting van serverhandgrepen naast de Diskspd-nummers in de bovenstaande tabel opgenomen, zodat u deze kunt raadplegen.

Als u vragen heeft over de grootte van de MyWorkDrive-server of het gebruik van het projectiedocument, neem dan contact met ons op.