Lijst met actieve sessies

< Terug

Vanaf serverversie 6.3 bevat MyWorkdrive een lijst met huidige actieve sessies, met de mogelijkheid om de sessie van een bepaalde gebruiker te beëindigen.

Log in op MyWorkDrive admin op de MyWorkDrive-server om de sessielijst te bekijken.

Klik op het tabblad Delen op Sessies

De resulterende pagina die wordt geladen, toont u de huidige actieve sessies, inclusief aanmaaktijd, vervaltijd, de MyWorkDrive-server waarop de gebruiker is ingelogd, en bevat de mogelijkheid om hun sessie te beëindigen.

Het beëindigen van een sessie van een gebruiker moet met de grootste zorg gebeuren, aangezien ze de toegang tot de bestanden die ze op dat moment open hebben, verliezen. U kunt de vergrendelingspagina controleren om te controleren of een bepaalde gebruiker open bestanden heeft voordat de sessie wordt beëindigd.