Gezondheidsdashboard

< Terug

MyWorkDrive-server versie 6.3 introduceert het Health-dashboard voor serverbeheer.

Het nieuwe Health-dashboard geeft feedback over kritieke services, geheugen- en servergereedheid met reparatieaanbevelingen en geautomatiseerde fixtools. Het Health-dashboard helpt u ervoor te zorgen dat uw MyWorkDrive-server optimaal presteert door periodiek de componenten van de MyWorkDrive-oplossing te testen, waaronder de hostserver, Active Directory en bestandsshares.

Gebruik deze resultaten proactief om problemen op te lossen voordat ze zich voordoen, en gebruik het Health-dashboard als uw eerste stop wanneer zich problemen voordoen, om eenvoudig op te lossen veelvoorkomende oorzaken uit te sluiten.

Elke tegel in het Health-dashboard bevat informatie, evenals grafieken en rapporten om te helpen bij het oplossen van problemen en reparaties.

Om toegang te krijgen tot het gezondheidsdashboard, logt u in op uw MyWorkDrive-server en klikt u op het tabblad Gezondheidsdashboard.

Noteer alle items die waarschuwingen of fouten in rood rapporteren. Klik voor details op koppelingen zoals Toon geschiedenis, Toon details en Zie meer voor aanvullende informatie over het probleem.

In sommige gevallen bevat het weergeven van details knoppen waarmee u het probleem ter plekke kunt oplossen.

Het Health-dashboard kan ook worden gebruikt om eerdere of intermitterende problemen op te lossen, waarbij u eerdere storingen voor services in de grafieken kunt zien. Vraagt u zich af waarom een gebruiker vorige week een document niet kon bewerken? In dit geval was Office Online niet beschikbaar.

Hulp nodig bij het oplossen van een probleem dat is gemeld op het Health-dashboard? Ons ondersteuningsteam is op elk moment bereikbaar door een ticket in te dienen hier, of e-mailen support@myworkdrive.com