Eerdere versies en informatie voor macOS-clients

< Terug

Deze informatie is voor oudere macOS-clients. Klik hier voor de huidige macOS-clientinformatie.

MyWorkDrive Previous Version 6.1.1 client

Downloaden

MyWorkDrive Vorige versie 6.0.2-client

Downloaden

MyWorkDrive 5.2 Legacy Beta-client

Voorwaarden

• MyWorkDrive Server 5.2 of nieuwer
  • Office File Edit wordt alleen ondersteund voor bestanden van minder dan 10 MB voor Legacy 5.2 Beta-client
  • macOS 10.11 El Capitan voor Legacy 5.2 Beta-client.
  • Sterk niet aanbevolen voor 10.12 Sierra of hoger.
  • Niet compatibel met 10.14 Mojave of 10.15 Catalina
  • FUSE voor macOS framework versie 3.11.2 (OSXFuse): Download het hier

Downloaden

macOS-instellingen en beveiligingswaarschuwingen

Als u MyWorkDrive op Mojave (10.14) of Catalina (10.15) installeert, ontvangt u mogelijk een waarschuwing dat Apple niet kan controleren op schadelijke software waardoor de software niet kan worden uitgevoerd. Eerdere versies van MyWorkDrive zijn niet notarieel bekrachtigd door Apple, en preview-builds zijn mogelijk ook niet notarieel bekrachtigd. Om te bevestigen dat de software wordt uitgevoerd, moet u deze autoriseren via Beveiliging en privacy in Systeeminstellingen. U hoeft dit proces alleen te voltooien wanneer u deze versie van MyWorkDrive voor het eerst uitvoert. Als u dit bericht ontvangt.

Klik op het Apple-menu en kies Systeemvoorkeuren.

Klik op Beveiliging en privacy

Klik in het onderste gedeelte met de prompt "Apps downloaden van toestaan", naast de opmerking over MyWorkDrive, op de knop "Toch openen". Als de knop toch openen niet verschijnt, of MyWorkDrive daar niet wordt vermeld, moet u mogelijk op de knop Ontgrendelen linksonder klikken voordat u wijzigingen kunt aanbrengen.

Er verschijnt een laatste dialoogvenster waarin u de mogelijkheid krijgt om de software te openen en Openen te kiezen.