Eerdere versies en informatie voor macOS-clients

< Terug

Deze informatie is voor oudere macOS-clients. Klik hier voor de huidige macOS-clientinformatie.

Installatie methode

MyWorkDrive map drive-client voor macOS versie 6.2 en eerder vereist dat macFuse (Fuse voor macOS) wordt geïnstalleerd voordat de MyWorkDrive-client wordt geïnstalleerd.

Voor MyWorkDrive-client 6.3 en hoger is macFuse niet vereist. Zie de huidige macOS-clientinformatie voor details

Installeren FUSE voor macOS-framework (OSXFuse) Download zip, pak uit en voltooi de installatie. Start uw mac opnieuw op voordat u de MyWorkDrive-client installeert.

Let op: op Apple Silicon macs, M1, M2, M1 Pro, M1 Max moet u kernelextensies in de herstelmodus inschakelen voordat u macFuse installeert.

zie je wel Instructies voor het installeren van MyWorkDrive op macOS met Apple Silicon Processors voor details.

MyWorkDrive-client 6.3 en hoger vereisen geen macFuse met Apple Silicon- of Intel-processors. Zie de huidige macOS-clientinformatie voor details

Installeer vervolgens MyWorkDrive door te dubbelklikken op het gedownloade bestand.

Er wordt een pictogram voor MyWorkDrive geplaatst in Toepassingen.

Start MyWorkDrive vanuit Finder - Toepassingen. Wanneer u de melding over netwerkvolumes ontvangt, is het absoluut noodzakelijk dat u op OK klikt. Als u niet op Ok klikt bij deze prompt in het dialoogvenster, kan MyWorkDrive niet starten en worden er fouten gegenereerd bij het inloggen.

Tijdens het uitvoeren verschijnt MyWorkDrive ook in de lade.

MyWorkDrive Vorige versie 6.2-client

Downloaden

Instructies voor het installeren van versie 6.2 op Apple Silicon M1, M2, M1 Max, M1 Pro processor zijn hier

MyWorkDrive 5.2 Legacy Beta-client

Voorwaarden

• MyWorkDrive Server 5.2 of nieuwer
  • Office File Edit wordt alleen ondersteund voor bestanden van minder dan 10 MB voor Legacy 5.2 Beta-client
  • macOS 10.11 El Capitan voor Legacy 5.2 Beta-client.
  • Sterk niet aanbevolen voor 10.12 Sierra of hoger.
  • Niet compatibel met 10.14 Mojave of 10.15 Catalina
  • FUSE voor macOS framework versie 3.11.2 (OSXFuse): Download het hier

Downloaden

macOS-instellingen en beveiligingswaarschuwingen

Als u MyWorkDrive op Mojave (10.14) of Catalina (10.15) installeert, ontvangt u mogelijk een waarschuwing dat Apple niet kan controleren op schadelijke software die verhindert dat de software wordt uitgevoerd. Eerdere versies van MyWorkDrive zijn niet gelegaliseerd bij Apple, en preview-builds zijn mogelijk ook niet gelegaliseerd. Om het uitvoeren van de software te bevestigen, moet u deze autoriseren via Beveiliging en privacy in Systeeminstellingen. U hoeft dit proces alleen te voltooien wanneer u deze versie van MyWorkDrive voor het eerst gebruikt. Als u dit bericht ontvangt.

Klik op het Apple-menu en kies Systeemvoorkeuren.

Klik op Beveiliging en privacy

Klik in het onderste gedeelte met de prompt "Apps downloaden van toestaan", naast de opmerking over MyWorkDrive, op de knop "Toch openen". Als de knop toch openen niet verschijnt, of MyWorkDrive daar niet wordt vermeld, moet u mogelijk op de knop Ontgrendelen linksonder klikken voordat u wijzigingen kunt aanbrengen.

Er verschijnt een laatste dialoogvenster waarin u de mogelijkheid krijgt om de software te openen en Openen te kiezen.